top of page

Alt startet med min førstefødte

Alt startet med min eldste 🧡


Nysgjerrigheten om barnemat. Kosthold. Hvorfor er det best å kjøpe maten hans når vi lager egen middag til oss selv?


Hvorfor skulle det være bedre med industrifremstilt jern når kroppen tar opp naturlige råvarer bedre......?


Hvorfor virket oppstart av fast føde så komplisert og vanskelig?


Jeg følte det var meninger over alt. Så mye informasjon, men likevel så lite som var nyttig 😅 Jeg fant iallefall ikke enkle svar på fast føde og hjemmelaget barnemat🥵Det tente et lys inni meg, jeg ville selv være den inspirasjonen jeg ikke hadde. Å gi andre selvtillit til å klare selv🥰 For hjemmelaget barnemat er jo ikke egentlig så vanskelig, jeg følte bare at det ble fremstilt sånn.


Da storebror var 10 mnd opprettet jeg denne kontoen for å vise at barnemat kan være enkelt og ujålete men likevel nok. Vi mammaer er bra nok 🧡


Å ta informerte valg er så viktig. Når man står der i butikken vil jeg vite fordeler og ulemper og enkelt velge det som blir riktig for meg og min familie.


Hjemmelaget barnemat betyr jo ikke at ALT er hjemmelaget, men man kan velge produkter som er bedre enn den ved siden av i hylla.


Så kom lillebror. Han fikk påvist melkeproteinallergi og da forsto jeg på nytt viktigheten med hjemmelaget mat og produktvalg. Jeg måtte lese innholdsfortegnelse på alt vi kjøpte fordi det gjemmer seg melkeprotein (og andre saker) i ganske mye 😂


Hva vil jeg egentlig med dette innlegget og profilen min? 😅


Jo.


🌼 Fortelle deg at du kan senke skuldrene dine. Stole på deg selv.


🌼 Inspirere deg til å lage mat til hele familien og at de minste barna faktisk kan spise det samme som dere


🌼 Vise variasjon på en lettvint måte


🌼 Det skal ikke kreve utallige utstyr og oppskrifter å lage mat til barnet ditt.


🌼 Gi barna matglede41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page