top of page

Arme riddere med mangomos

Arme riddere er en genial matrett. Det tar så kort tid, og er næringsrikt og mettende. Jeg liker å finhakke frukt/grønt eller ha mos på toppen av brødskiven før den snus i panna. Det gir variasjon både på smak, konsistens og næring.


Jeg bruker 1 egg og en skvett melk per brødskive, og drysser over litt kanel, kardemomme eller middagskrydder som basilikum, oregano, paprika, gressløk eller dill.


Om jeg har tid lar jeg brødskiven ligge i røren noen minutter før steking, som gjør at brødet trekker til seg væsken og blir ekstra saftig. Jeg bruker en skje og heller over eggeblandingen som ligger rundt og prøver å få så mye som mulig på toppen av brødskiven. Stekes på middels varme et par minutt på hver side.76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page