top of page

Nyttige kilder

Jeg råder deg til å være kildekritisk i søk etter informasjon på nettet, og bruk ordentlige og pålitelige kilder. Under er det listet noen sider som kan være fint å ta en titt innom hvis du lurer på noe.


Helsedirektoratet publiserer informasjon til helsepersonell. Her finnes blant annet informasjon om amming, bruk av morsmelkerstatning og oppstart med fast føde. Her står det konkrete råd og gode tips til småbarnsforeldre og befolkningen for øvrig. De gir ut hefter om ernæring til spedbarn som du får (burde få!) på alle helsestasjoner. Om du ikke har fått den, kan du laste den ned gratis (se link under).
Helsenorge.no Her kan du søke på for eksempel spedbarn, amming, morsmelkerstatning, barnemat, kostråd eller vegetarkost. Her finner du også konkrete kostråd for gravide, ammende og spedbarn.


Matportalen.no Gir generelle råd om trygg mat, og hva du bør være forsiktig med.


Ammehjelpen.no gir praktiske råd og informasjon om amming for å støtte mor til å amme så lenge hun selv ønsker. Gjennom Ammehjelpen.no kan du finne ammehjelpere som kan gi personlig veiledning per telefon eller e-post. Du kan også få hjelp i ammehjelpsgruppen på Facebook.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page